SK » Posolstvá»


Mojou túžbou je priviesť každého k obráteniu a k spáse!

26. júl 2017

Pán je moja sila,
moja radosť, môj dych, môj úsmev,
môj premožiteľ, moja spása!

Ty si Ten, ktorý je,
a ja Ťa vyvyšujem,
Teba, ktorý si
Kráľom vesmíru!

Moja Vassula! opusť davy a poď ku Mne! neodvažuj sa odo Mňa vzďaľovať; Moja Prítomnosť hovorí s tebou, kvetinka; dobrá sejba, ktorú som do teba zasial, oslávi Mňa a Môjho Otca, ktorý má potešenie v tvojej úbohosti a neistote; My sme ťa ustanovili, aby si odovzdávala Naše Slovo ako Pripomienku, ale tiež ako posledné Varovanie; a prečo? kvôli veľkosti Lásky, ktorú máme k vám všetkým!

nech táto generácia pozná, že toto je Naše Dielo, chápeš, Vassula! Ja, Boh, neopustím nikoho; aj keby väčšina sveta oslepla a postavila sa proti Mne, hovorím ti, bude to len na krátky čas, to nebude trvať večne, nie; Mojou túžbou je priviesť každého k obráteniu a k spáse!

zaženiem bezbožnosť púhym jediným pohľadom na nich; ako dopadli hrdinovia v minulosti? hrdinovia, ktorí boli silnejší ako levy? tisíce padnú a budú pod Mojou Vládou a nezostane nikto, kto by spochybňoval Moje Nariadenia a Moje Slovo; Moje Slovo má moc a planie ako pochodeň; Ono môže zniesť dolu dážď a môže zniesť oheň; Moc Môjho Slova môže preniesť hory a zvrhnúť kráľovstvá; Ono môže premeniť púšte na svieže záhrady; môže konať zázraky; môže zničiť mestá, ktoré odpadli, ktoré žijú v neustálom hriechu; Moje Slovo koná zázraky, obnovuje srdcia, kriesi mŕtvoly zo smrti; topí hory ako vosk, prináša svetlo tam, kde vládla temnota; Moje Slovo je aktívne a živé a áno, Ono seká ako dvojsečný meč a ešte ostrejšie, ako vám hovorí Písmo:1 "preniká až na rozhranie duše a ducha, kostí a špiku, a rozsudzuje myšlienky a úmysly srdca; Moje Slovo môže súdiť tajné emócie a myšlienky; žiaden tvor sa pred Ním nemohol skryť; všetko je odhalené a odkryté pred Očami Toho, ktorému musíme skladať účty o sebe;"

toto je na dnes všetko, Vassula; oddaj sa Mojím Záležitostiam a venuj celú svoju pozornosť Mne, tvojmu Milovanému! ostávaj v Mojej Láske; všetko, čo napokon od teba žiadam, je, aby si Mi opätovala túto Lásku, ktorú k tebe mám a aby si Mi dovolila spočinúť v tebe, ako ti Ja dovoľujem spočinúť vo Mne ... konaj v Mojom Mene bez obáv! Láska ťa miluje; ic




Chronologické radenie
Zoznam všetkých posolstiev radený chronologicky

Abecedné radenie
Zoznam všetkých posolstiev radený abecedne

Chronologické radenie rukopisov
Chronologicky radený zoznam všetkých posolstiev s odkazmi na ich rukopisy

Ďalšie prijaté posolstvá
Niekoľko posolstiev ktoré boli zverejnené po 'Ódach Najsvätejšej Trojice' - posledných publikovaných posolstvách z roku 2003

Môj anjel Daniel
Začiatok posolstiev kedy Vassula hovorí so svojím strážnym anjelom Danielom

Rukopisy posolstiev
Vassuline deníky s ručne písanými posolstvami (externý link)

Vyhľadávanie v posolstvách
Vyhľadávanie v texte posolstiev


Úvod Špiritualita Jednota cirkvi Medzináboženský dialóg Misie Beth Myriam Svedectvá Bibliografia Aktuality Kontakt
© Vassula Rydén 1986 All Rights Reserved