SK » Posolstvá»


Používaj slovo "my" - Vízia pekla

7. marec 1987

Vassula, Ja, Ježiš, ťa milujem odpočinul som si; poď, teším sa; ver Mi, cítim sa odpočinutý; pracujme s láskou a naprávajme; poď, naučím ťa vynahrádzať za iných; Ja som Elixír života, Ja som Vzkriesenie;

Ježiš, tak veľmi si želám, aby Ťa každá duša milovala! To musí byť strašné nedostávať odpoveď na lásku tak Veľkú, ako je Tvoja!

Vassula, Moje želanie už zapustilo korene v tvojej duši; dcéra, napĺňaj Ma radosťou a nauč sa hovoriť: "poďme a pracujme, urobme toto alebo tamto"; používaj slovo my, sme spojení naveky! potešuj Ma tým, že budeš hovoriť: "Otec, nech sa stane Tvoja Vôľa"; nič Mi neodopieraj;

dcéra, dnes Ma budeš nasledovať do temného panstva Môjho nepriateľa, aby si videla, ako trpia tie duše, ktoré Ma odmietli;

Ježiš, ony sú stratené?

tie v pekle sú, ale tie v očistci sú zachránené1 láskou Mojich milovaných, ktorí konajú modlitby a vynahrádzajú; neboj sa, pretože Moje Svetlo ťa chráni a Ja som s tebou;

(Videla som sa v podzemí. Vyzeralo to ako tmavá podzemná jaskyňa; ožiarená iba ohňom. Bola vlhká a zem lepkavá. Videla som niekoľko duší v rade. Boli zviazané, a bolo im vidieť len hlavy, obličaje mali poznačené agóniou. Bolo tam veľmi hlučne, zvučalo to ako železné stroje za chodu. Veľa hluku, búchania, výkrikov, bolo to veľmi rušné. Pred týmito hlavami stál niekto s natiahnutou rukou, v dlani mal lávu a svojim ramenom mával sprava doľava a vylieval (rozstrekoval) horúcu lávu cez tie tváre, ktoré boli opuchnuté od popálenín. Náhle tento muž, o ktorom som pochopila, že je to Satan, si všimol našu prítomnosť a obrátil sa.

(Satan hovorí:) "Pozrite sa na ňu!" a pri pohľade na Ježišovu prítomnosti a moju napľul na zem s odporom a zlosťou, "úbohý červ, pozrite na ňu, dnes máme dokonca červy, ktoré prichádzajú vysávať našu krv, choď a zmizni, k...." Mne povedal: "Pozri!" a znova šplechol horúcu lávu cez tie tváre. Počula som zakričať: "Ó, nechaj nás zomrieť!" Potom Satan, ktorý vyzeral ako pominutý a kypiac od zlosti zavolal: "Pozemské tvory, počúvajte ma, prídete ku mne!" Práve som si pomyslela, že aj keď sa vyhráža, je blázon, ak verí, že nakoniec zvíťazí. Iste čítal moje myšlienky opovrhnutia a veľmi výhražne povedal: "Ja nie som blázon!" potom so zákerným smiechom a iróniou povedal tým úbohým dušiam: "Počuli ste, že ma nazvala bláznom," potom so sarkazmom ... "Drahé, milované duše, urobím, že vy zaplatíte za jej výroky."

Bol pripravený vziať novú lávu, aby ju hodil. V zúfalstve som sa obrátila na Ježiša, aby niečo urobil. Aby ho zastavil. Ježiš odpovedal:)

zastavím ho!

(V okamihu, keď S. zdvihol svoju ruku, aby hodil lávu, pocítil veľkú bolesť a zvrieskol od bolesti; preklínal Ježiša; potom sa obrátil ku mne: "Bosorka, choooď, áno, choď, nechaj nás!" Hlasy od duší, ktoré sa nachádzali pri bránach pekla, volali: "Zachráňte nás! Zachráňte nás!"2 Potom prišiel niekto dopredu, pochopila som, že to bol jeden zo Satanových adeptov a on (S.) sa ho spýtal: "Konáš si svoju povinnosť? Robíš to, čo som ťa žiadal? Zraňuj ju, nič ju, odrádzaj ju!" Vedela som, že S. to vzťahoval na mňa. On chcel, aby tento démon ma odrádzal od stretnutí s Ježišom tým, že mi bude vnucovať škaredé slová alebo ničiť posolstvá, ktoré dostávam. Požiadala som Ježiša, či by sme mohli odísť. On povedal:)

poď, odíďme; chcem, aby si toto všetko zapísala; upravím to pre teba; buď pri Mne, milovaná - chcem, aby Moje deti pochopili, že ich duše žijú a že diabol existuje; všetko, čo je napísané v Mojom Požehnanom Slove, nie je mýtus; Satan existuje a pokúša sa zruinovať vaše duše; trpím, keď vidím, že driemete a neberiete na vedomie jeho existenciu; prichádzam, aby som vás varoval, dával vám znamenia, ale koľkí z vás si tieto Moje varovania prečítajú ako rozprávky?

milovaní, som váš Spasiteľ; neodporujte Môjmu slovu, obráťte sa ku Mne a vnímajte bolesti lásky, ktorú k vám prechovávam; prečo, prečo ste tak ochotní vrhnúť sa Satanovi k nohám?

Ó, príďte, každý z vás, ktorí vo Mňa už neveríte; príďte ku Mne všetci, ktorí ste Ma opustili; poďte a hľaďte, lebo toto je čas, aby ste počúvali; vy všetci, ktorí zraňujete Moju Dušu, povstaňte, navráťte sa k životu a viďte Moje Svetlo; nebojte sa Ma, odpustil som vám; vezmem vaše hriechy a Moja Krv ich zmyje; prepáčim vaše slabosti a odpustím vám; poďte a absorbujte rosu spravodlivosti a obnovte svoje duše, ktoré smerujú do záhuby; prišiel som vás vyhľadať, prišiel som hľadať Svoje stratené ovce; vari Ja, ako váš Dobrý Pastier, zostanem ľahostajný, keď vás vidím stratených?

Vassula, si ochotná modliť sa za všetkých, čo kráčajú do záhuby?

Teraz Ježiš?

áno, teraz;

Nevedela by som, čo povedať, Pane.

naučím ťa; počúvaj Ma a opakuj po Mne:

"ó, Nebeský Otče,
pre Tvoju Moc a pre Tvoje Milosrdenstvo
Ťa úpenlivo prosím: zhromaždi všetky Svoje ovce,
Odpusť im a daj im navrátiť sa
do Tvojho Milovaného Domu,
vzhliadni na nich ako na Svoje deti
a Svojou Rukou im žehnaj,
amen;"

poď do Môjho Srdca, Vassula, lebo tam je hlboký Pokoj;


1 vydvihnuté na Nebesia
2 duše pri bránach pekla, v samom najhlbšom očistci, môžu byť našimi modlitbami pozdvihnuté, zachránené k menším mukám


PREDCHÁDZAJÚCE   -   INDEX   -   NASLEDUJÚCE


 

 
Chronologické radenie
Zoznam všetkých posolstiev radený chronologicky

Abecedné radenie
Zoznam všetkých posolstiev radený abecedne

Chronologické radenie rukopisov
Chronologicky radený zoznam všetkých posolstiev s odkazmi na ich rukopisy

Ďalšie prijaté posolstvá
Niekoľko posolstiev ktoré boli zverejnené po 'Ódach Najsvätejšej Trojice' - posledných publikovaných posolstvách z roku 2003

Môj anjel Daniel
Začiatok posolstiev kedy Vassula hovorí so svojím strážnym anjelom Danielom

Rukopisy posolstiev
Vassuline deníky s ručne písanými posolstvami (externý link)

Vyhľadávanie v posolstvách
Vyhľadávanie v texte posolstiev

 


Úvod Špiritualita Jednota cirkvi Medzináboženský dialóg Misie Beth Myriam Svedectvá Bibliografia Aktuality Kontakt
© Vassula Rydén 1986 All Rights Reserved